Enviat per: llibreadictes | 23 Abril 2010

Salvem la balena blanca!

Un dia d’ Estiu, en Geronimo estava treballant al seu despatx amb tot el que el pogues refrescar. De repent va entrar Patty Spring al seu despatx i li va di rque havia tornat de fe un reportatge als pingüins, li va dir que necessitava unes vacances. En Geronimo es va fixar en una foto que tenia, i sortien en Geronimo, la Tea i Martin Gala i va dir que anirien alli. Però amb Pandora i Benjami. Ell volia estar sols perquè volia demanar a Patty que es cases amb ell. Al final van anar a un hotel d’una platja que va costar 1000 € a cadascun, tot ho va pagar el Geronimo. Quan van arribar en Geronimo va veure que tot havia canviat molt des de l’últim cop que havia estat doncs hi havia molta contaminació. L’ hotel es deia “La Cloïssa” i després d’allotjar-se s’en van anar a la platja pagant 150 € cadascun i propina pel socorrista. En Geronimo va gastar tot el que portava damunt. En Geronimo es va posar a prendre el sol i tres velletes xafarderes li van fer signar un munt d’autògrafs per les seves amigues. Es va posar a dormir i al cap d’una estona va arribar Pandora i li va explicar molts acudits aborridíssims. Després es va embadurnar de crema solar i es va tumbar al sol. Al cap d’una estona es va adonar que s’havia cremat perque en lloc de crema s’havia posat xampú. No va tenir més remei que posar-se a l’aigua malgrat estés contaminada. S’el va endur una ona molt gran i va perdre el banyador. Llavor es va fer un banyador amb algues i va esperar a ser de nit per tornar a l’hotel. Quan estava a punt d’entrar a l’habitació va trobar-se les tres velletes xafarderes que li van començar a fer fotografies.
A l’endemà va veure que a totes les revistes sortia ell amb el banyador d’algues. Al buffet lliure en Geronimo va agafar un munt de coses, Patty li va dir que no pero ja s’ho avia mengat tot. Tots s’en van anar a veure balenes, en Geronimo va voler dir-li a Patti que s volia casar amb ell pero no va poder. Per la nit tots van fer un passeig per la platja i van veure una ombra molt gran. El raig de la lluna els va fer adonar que era una balena blanca perque no tenia melanina, que és una substància que acoloreix la pell. Després van arribar uns veterinaris i després de curar-la la van portar al mar.
Quan van arribar a Ratalona van fer una recollida de signatures per a què la Badia de les Balenes fos un parc protegit. La propietària de l’hotel va tornar a dirigir la Cloïsa perque s’havia recuperat de l’asma gràcies a que ja no hi havia contaminació a la Badia.
Marc S. 3r

Anuncis

Responses

  1. Aquest llibre m’ha agradat molt a mi tambe! La part que més em va agradar va ser quan troben a la balena blanca i la curen. Una altra part molt interesant és quan li diu a la Patty que es volia casar amb ella però com que no es trobava bé li va sortir tot malament i al cap d’una estona va vomitar.

  2. A mi aquest conte m’agradat molt perquè troben una ballena blanca i la curen. També m’agradat molt que deixen 150€ al socorrista perquè els havia ajudat.
    Josep 3r Epri


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: