Enviat per: llibreadictes | 19 Abril 2010

L’estrany cas de la nit de halloween

Un dia Geronimo Stilton i el seu nevot Benjami van anar a buscar unes disfresses però totes les tendes havien estat saquejades per lladres. Quan tornava a casa va trovar a Xafarot que li va dir que l’ajudes a resoldre el misteri de Halloween. Tenia unes sopistes i volia fer una inspecció i que el trucaría al móvil. Tota la gent de Ratonia havia rebut una invitació per anar al parc del misteris. La familia de Geronimo volia anar i no entenia perque Genonimo no hi volia anar al parc . El Geronim sentía una mena de neguit a la boca del estomac , però finalment entrà al parc on de sobte el móvil li va sonar però no va entredre res, solament que era el Xafarot. A cadascun els hi van donar una mascara de pallasso. Quan va passar una hora de la nit de Halloween i tothom s’en volia anar, els van tancar dins, i una veu misteriosa els va dir que no marxarian mai, per sort el Xafarot amb un helicopter va conseguir rescatar al Geronimo i van anar a capturar al dolent. Es van posar unes màscares de pallasso i quan troven al pallaso els va dir que si aconseguia fer-los riure no alliberaria a ningú. Els dos ratolins van acceptar i no van riure fins al final que no podien més. Llavors el Xafarot li va fer una altra aposta que si feia plorar al pallasso els tindria que alliberar. El Xafarot li explica una historia que fa plorar al pallasso. Però el pallasso no acepta i els diu que igualment es quedarien amb ell tota la vida perque no tenia amics, pero el Geronimo li diu que per tenir amics es necesita bondat, llavors el pallasso penedit els deixa anar i fan la festa a casa del Geronimo.

Jose 3er

Anuncis

Responses

  1. Aquest llibre m’ha agradat perque en Geronimo va a comprar una disfressa amb Benjami pero no en compren cap perque els hi han robat totes les coses de la botiga, pero no no nomes aquella boigua, sino a totes les de on Ratlona. Al final investigua aixo amb Xafarot i descobreixen que el lladre era u pallaso, i el su pla era enviar una postal a cada ciutada per a que hi anes alli i despres…pero en Geronimo li diu que si vol tindere amics, ell te que ser vo i generos amb tota la gent, i llavors el pallasso s’arepenteix i deixa anar a tota la gent.

  2. A mi aquest llibre m’ha agradat molt perque en Xafarrot molesta a en Geronimo.
    Toni 3r

  3. A mi m’agradat molt perque el parc d’atraccions semblava que estava encantat. Aquest conte es fascinant, sobretot quan van anar a comprar la disfressa per a halloween totes les tendes estaven saquejades i no van poder comprar la disfressa per halloween. El Benjami es va disgustar perque no podien comprar la disfressa de halloween. Quan van tornar cap a casa es van trobar al Xafarot i allò volia dir que havien de resoldre un misteri molt fascinant i aixi va ser molt fascinant. Aquí acaba el meu comentari tan llarg.

    josep 3r Epri


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: