Enviat per: llibreadictes | 13 Abril 2010

Per mil formatges de bola…he guanyat la lotorrato!

Cada día, Geronimo s’en anava a pendre’s un café a un bar que tenia al costat de l’oficina. Un día li van dir si volia participar a la lotorrato, ell al principi va dir que no, però com que el van animar va dir que si. Quan va arribar a l’oficina es va posar a treballar, al cap d’una estona va arribar Martin Gala i es va posar a menjar. Geronimo li va dir lo de la lotorrato, i Martin Gala li va dir que a ell no li importaven els diners, que ell només volia viatgar per el món. Al acabar el dia un helicópter va parar a la pista d’helicópters de l’Eco del Rosegador. D’alli va sortir Martin Gala i li va dir al seu cosí que havia guanyat la lotorrato. Després s’en va anar.
Un dia, Geronimo va anar a la mansió de Martin Gala, va trucar al timbre i li va sortir un majordom alt i prim, el majordom li va dir que Martin Gala estava ocupat pero ell va fer una visita per tota la mansio. Al final va sortir al jardí va veure a Martin Gala banyant-se en una piscina amb la inicial del seu nom.
Al cap d’uns dies va perdre tots els diners perque una mina que tenia es va destrossar, dos restaurants, una font de petroli, un aeroport, un Hotel de 5 estrelles i el seu iot. Un dia Geronimo tornava a casa i va veure un ratoli tot brut, era Martin Gala!!! Tots es van posar molt contens i Martin Gala s’en va anar amb la seva novia a un baixell de vacances.
Un altre dia Geronimo va anar al bar, aquell dia feien una cosa que podia guanyar molts diners. Ell al principi no volia pero l’amo va insistir, i al final li va tocar!!! Pero aquella vegada els hi va donar al dependent per a que es compres una altra btiga a la platja.
A ell li va agradar molt i a en Geronimo també, perquè havia sigut generós compartint els diners que va guanyar només comprant una ampolla.
Marc S. 3r

Anuncis

Responses

  1. A mi aquest conte m’agradat molt perquè en Geronimo no va cap a un bar i li diuen si vol participar a la lotorato i diu que no. Però després diu que sí i llavors li toca la lotorato. Però més tard una mina seva es va destrossar i les altres coses que tenia també es van destrossar.
    Josep 3r Epri.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: