Enviat per: llibreadictes | 7 Abril 2010

El quart viatge al Regne de la fantasia

Un dia el nebodet preferit d’en Geronimo Stilton, Benjami Stilton li va dir si podia anar a sopar a casa seva i en Geronimo Stilton va dir que si molt orgullós. El Geronimo Stilton va convidar a tota la familia a casa seva a sopar pizza però quan el Geronimo Stilton es va anar al llit,  li feia molt mal la panxa perquè s’havia menjat quatre o tres pizzes senceres. Al matí següent en Geronimo Stilton es va quedar molt adormit, llavors es va despertar i no va tindre temps de ficar-se la camisa i va anar amb  l’alcalde a veure la directora de la Gaseta Ratada. La directora era Sally Ratmausen. I en Geronimo Stilton davant de tota la gent que hi havia va fer el ridicul perquè anava amb sabatilles i amb pijama i la gent que estava amb ell li deien que tenia la camisa molt estranya. Quan en Geronimo Stilton va arribar a casa ja era de nit. Quan estava al llit va veure uns ulls com unes taronjes llavors va obrir la llum i va veure que era el Drac de l’Arc de Sant Marti!! amb el seu amic Scribbachius llavors en Geronimo Stilton va pujar al drac i van anar tots plegats al Regne de la Fantasia!!! quan van arribar a el Regne de la fantasia el Drac de l`arc de Sant Marti li va dir que un drac molt grassonet li cuidaria. Quan en Geronimo Stilton va arribar a casa del drac grassonet va veure que tot era de pedra fins i tot el menjar i en Geronimo Stilton es va quedar parat. Al matí següent en Geronimo Stilton va veure a Alis la reina dels dracs de plata i li va dir que Flordinaria li havia enviat aqui perque la reina de les bruixes havia segrestat un ou de drac llavors tots els guerrers bons es van reunir i Alis va dir que qui sigu molt valent per anar a buscar el ou de drac llavors Geronimo Stilton va dir que volia ell i Alis li va dir que necesitava un altre guerrer i Scribbachius va dir que ell tambe volia anar a busar el ou de drac llavors Geronimo Stilton i Scribbachius van anar amb el drac de l´arc de Sant Marti van anar a la poblacio de els trols llavors Geronimo Stilton i Scribbachius van veure a una casa el ou de drac pero un trol els va veure i aquell trol ere el cuiner. En Geroniom Stilton li va donar una rosa a aquell trol llavors el trol en Geronimo Stilton i la granota Scribbachius van marxar amb el ou de drac van pujar a un arbre amb el ou de drac pero en Geronimo Stilton va caure de l`arbre i va rodar amb el ou i va caure a on estava tot el exersit dolent llavors tots els guerrers bons van lluitar contra els guerrers dolents pero al final van guanyar l’exercit bó i va nèixer un drac molt petit de l’ou de drac i en Geronimo es va despertar i era tot un somni i es va passar tota la tarda explicant la historia als amics de en Benjami.
Toni 3r

Anuncis

Responses

  1. Aquest llibre m’ha agradat perquè la cuinera dels trolls es torna bona i ajuda a Geronimo, el gripau i Alys a recuperar l’ultim ou de drac.
    Marc S.

  2. A mi la part que més m’agradat d’aquest llibre ha sigut la lluita entre l’exèrcit bó i l’exèrcit dolent i guanya l’exèrcit bó. Després va nèixer un drac bó. També quan va explica tot el que va passar segur que a en Benjami li devia d’agradar molt aquella història que li havia contat Geronimo.
    Josep 3r Epri

  3. aquest llibre tambe me la llegit jo i es molt divertit a mi la part que mes m’agrada es quan el Geronimo li dona una rosa al trol.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: