Enviat per: llibreadictes | 1 febrer 2010

Un granissat de mosques per al comte

Un dia a les 12 menys 5 en Geronimo rep una trucada del seu cosí Martin Gala desde Transilràtia que deia : …castell… comte… Ratskey… vine deseguida… i va penjar. Cuan va avisar a Tea, ella li va dir que directament havien d’anar cap a Transilràtia. Pel matí s’en van anar amb el metro i van veure a Benjami que els acompanyava!!!Quan van arribar van veure que tota la gent portava uns collarets d’all. De sobte van veure un geperut que anava sentat a una espècie de maquina extranya que deia totes les paraules juntes. En Geronimo va trobar una porteta, era la de les clavegueres del castell. L’endemá es van presentar per a que Tea fes de serventa de la comtessa Estrella. I Geronimo i Benjami farien de cambrers a la festa. Per la nit s’en van anar a veure el castell, perque es pensaven que eren vapirs i van veure ua cosa plena de sang era Martin Gala que se li havia caigut un pot de tomata a sobre!!! El dia de la festa van arribar una carrosa aviat. Què maleducats!! va dir el geperut. Quan tots esperaven el sopar Martin Gala va dir a Geronimo que tot el menjar s’havia espatllat! I ara que feien? En Martin Gala va dir que fessin unes pizzes amb formigues, i a tothom els hi va agradar. Llavors per l’escala baixava la comtessa Estrella, pero va relliscar i Martin Gala la va agafar pels braços i a l’hora del ball van ballar junts. Després va desplegar unes grans ales i va dir que dormia del revés i moltes més coses com que la sang era tomata. Al final van arribar a casa i tot va tornar a la normalitat.

Marc S. 3r

Anuncis

Responses

  1. A mi aquest llibre m´ha agradat molt perque en Geronimo esta en un castell de dracules i en Martin Gala es el cuiner del castell.

    Toni3r

  2. A mi m’agradat molt aquest conte perquè Martin Gala fa unes pizzes amb un ingredient secret: formigues. És molt estrany, no sé com els hi va agradar aquelles pizzes, jo no les hauria menjat mai.
    Josep 3r Epri.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: