Enviat per: llibreadictes | 29 gener 2010

Una extraratica jornada…de campio

A Ratalona només és parlava de futbol perquè quedava molt poc per a la final de la copa de campions. Un dia Sally una noia que anava en contra de Ratonia Futbol Club  s’en va amagar al jugador més bo de Ratonia Futbol Club. L’avi d’en Geronimo va reunir a la familia Stilton perquè s’havien emportat a Ganapia Cross. En Martin Gala,en Geronimo,la Tea,en Benjami i l’àvia van a buscar a Ganapia Cross. Perfí arriben a l’entrenament de futbol femeni. Al final de l’entrenament el Martin Gala s’està menjant un donunt i li cau al terra. En Geronimo rellisca i cau al fang. En Geronimo veu que al caure al fang s’assembla a Ganapia Cross. L’avi decideix que al partit jugara ell enlloc d’en Ganapia Cross. El dia del partit el Geronimo surt al camp a mitja part. Ratonia Futbol Club perd 4-0 per culpa d’en Geronimo. A els vestidors en Geronimo veu que esta en Ganapia Cross, però la Sally li pega amb una porra. Llavors apareix la Tea i li pega a la Sally. I Ratonia Futbol Club recupera a Ganapia Cross. Ratonia Futbol Club guanya la copa de campions i al final la familia Stilton fa una festa.
Toni 3r

Anuncis

Responses

  1. Aquest llibre m’agradat molt perque el Geronimo Stilton ha guanyat una copa que mai ha guanyat cap excepte el concurs de patins.
    Albert 3r

  2. Aquest llibre tracta de que un dia estant a punt de jugar el FC Ratalona contra Roditorix FC. La part que més m’ha agradat del llibre és quan descobreixen que la Sally (directora del diari La Gaceta Ratada) segresta a el capità de l’equip del Ratalona.
    Marc S. 3r


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: