Enviat per: llibreadictes | 29 gener 2010

L’ estrany cas de la rata pudent

A Ratalona, un dia comença a haver una pudor fastigosa. Per aquesta raó tots els habitans venen les cases, i totes les compra una empresa. Quan el Geronimo surt del treball s’en va a passejar per el parc i de sobte veu una palmera que es mou!!! Per sorpresa, d’allí surt una finestreta que s’ obra, era en Xafarrot. Li diu al Geronimo d’on ve la pudor i vol que l’ajudi a investigar d’on ve la pudor i treure-la. L’endemà van baixar per la clavegera nº 13, i de sobte els van agafar unes rates que els fan presoners. Però al poc temps els alliberen, perque la Señora de Clavegueram (què és la reina) es va enamorar, però el dia de la boda es van escapar, i tots els habitants van tornar a les seves cases.

Marc S. 3r

Anuncis

Responses

  1. Aquest llibre és molt interesant perquè tracte de la contaminació. La part que més m’ ha agradat és quan la reina de les rates explica que en el món de dalt de les clavegueres no sabien reciclar ni reutilitzar les coses i Geronimo se n’adona que era posible reutilitzar les coses i que les rates ho feian bé i tots hauriem d’aprendre de les rates a reciclar.

  2. A mi aquest llibre m’ha agradat molt perque la ciutat de Ratonia es contamina i fa una mica de fastic perque les rates de claveguera es dutxen amb una especie de aguia molt pero molt bruta.
    Toni3r


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: